Model LS 2.jpg
Brickpowerpoint.png

Lee Stafford is één van de meest invloedrijke Britse hairdesigners! Uitgeroepen totMen’s British Hairdresser of the Year’ droomde Lee Stafford ervan een uniek, origineel en trendy haarverzorgingsmerk te lanceren. Om het perfecte haarverzorgingsmerk te creëren werd ieder element onder de loep genomen. Lee Stafford breekt met het alledaagse en giet zelfs de saaie, verplichte barcode als eerste ter wereld.. ..in een uniek design!

Lee Stafford ademt originaliteit.

Het logo van Lee Stafford is geïnspireerd op zijn lievelingshond, de Staffordshire Bull Terrier.

Lee Stafford, dé revolutie binnen haarverzorging!

Lee Stafford groeide uit tot een internationaal haarverzorgingsmerk, bekroond met vele awards.

Elk product van de Lee Stafford hair care range is het resultaat van toewijding en perfectie. De professionele kwaliteit, de hot pink verpakking en eigenzinnige productnamen maken het merk al jaren succesvol. De producten van Lee Stafford bieden een oplossing voor elk haarprobleem en geven het kapsel van elke vrouw een ‘fashionable & glamour’ look voor zowel dag en nacht.

Wereldwijd gaat elke minuut een ‘Hair Growth Treatment’ over de toonbank. Lee Stafford is hot!

Model LS 3.jpg
 
Have Fun - Look Wicked - Smell Beautiful Tagline in speech marks Pink CMYK.jpg
 
 
CoConut.png
CoCo LoCo Logo 2.jpg
 
 

Kokosolie is een natuurlijke en krachtige voedingsstof boordevol nuttige eiwitten die je huid, nagels en beschadigd haar voedt en herstelt.

Kokosolie zit vol laurinezuur, dat van nature past bij haarproteïnen, waardoor de olie ongelofelijk goed in de haarschacht dringt. Je haar wordt tot in de wortels wordt gehydrateerd en raakt minder snel beschadigd. Vraag het maar aan de, met awards bekroonde, kapper Lee Stafford!

“Ik ben DOL op kokos! Ik eet het, drink het, kook ermee, hydrateer ermee … Ik stond dan ook te popelen om mijn eigen haarverzorgingslijn met kokos te creëren – CoCo LoCo." ~ Lee Stafford

Iedereen weet dat kokos vocht enorm goed vasthoudt.

De producten uit deze lijn dringen bovendien tot diep in het haar in en verrichten er wonderen.

 
 
Visual.jpg
 
 

Follow Lee Stafford on Instagram!