OILILY timeline LR.jpg
 
 

Er is een plek op aarde waar je vrij bent om te doen wat je wil. Het mooie is: je kan er naar toe wanneer je zelf wil. Die plek zit namelijk in je hoofd, daar waar ideeën en fantasieën ontstaan. Het is hier waar Oilily zich het meest op haar gemak voelt. Deze plek vormt het magische decor voor de restyling van ‘Oilily’ Eau de Parfum. Laat je meevoeren naar een droomwereld waar alleen jouw fantasie de regie bepaalt!

In 1989 introduceerde Oilily – als eerste modemerk – een eau de parfum gecreëerd voor kinderen genaamd ‘Oilily’. Uniek is het feit dat dit parfum werd ontwikkeld door een professionele neus in samenwerking met 50 zeer gemotiveerde Oilily fans van 6 tot 16 jaar. Meisjes uit alle delen van de wereld, allemaal lid van de Oilily fanclub.

‘Oilily’ groeide uit tot een wereldwijde bestseller.

In deze kwart eeuw is er in de wereld veel veranderd. Oilily blijft echter onveranderd werken vanuit haar creativiteit en originaliteit. Het doosje krijgt regelmatig een spraakmakende restyling.

 

Het nieuwe neon roze blikje, met op het deksel een reliëf van kleurrijke bloemen, is een echt collectorsitem! Het verhaal van het Oilily Eau de Parfum wordt uitgebeeld in een klein boekje, dat samen met bloemenzaadjes in het doosje zit. Deze zaadjes groeien uit tot de prachtige, kleurrijke bloemen, welke de basis ingrediënten van het parfum vormen.

De geur heeft inmiddels allerlei namen gedragen zoals ‘Oilily’, ‘Oilily Kids’, ‘Oilily Flowers’, ‘Oilily Classic’ en draagt nu weer haar originele naam ‘Oilily’.

Het geliefde aroma dat zowel meisjes, tieners als jonge vrouwen heeft betoverd, blijft uiteraard ongewijzigd. Dit unieke en tijdloze parfum blijft dé all-time favorite voor meisjes en vrouwen met een jong hart.

Verwen jezelf van top tot teen met de onweerstaanbare geur van de badproducten van Oilily.

 
 
Oilily_EDT beeld 1.jpg